sadsad x
asdasd

Yeni Yıl İçin Sevgiliye Hediye Fikirleri

17 Aralık 2019
Yeni Yıl İçin Sevgiliye Hediye Fikirleri

Yeni bir yıl, yeni bir siz.. Yeni yıl zaten başlı başına yenilik, umut dolu bir zaman iken ufak dokunuşlar, küçük tebessümlerle onu çok daha anlamlı ve özel kılmak mümkün. Siz de her sene karar vermekte zorlanıp “sevgilime ne alsam” sorusuyla boğuşuyorsanız, buna son vermeye hazır olun.

Hediyenizi verdikten sonra yeni yıla sevgilinizin yüzündeki o güzel gülümsemeyle girmek için gelin seçeneklere birlikte göz atalım.. Öncelikle alacağınız hediyenin ihtiyaca mı yönelik yoksa trendlere mi olacağına karar vermek lazım.. Karar verdiyseniz başlayalım!

İhtiyaca Yönelik Hediye Fikirleri

Kaliteli bir kumaş veya kot pantolon, iyi kesimli bir gömlek, zamansız bir palto, her kombinin kurtarıcısı basic bir kazak gibi bir kadının dolabında olmazsa olmaz diyebileceğimiz çok fazla parça var aslında. Kış kapıdan göz kırpmış, havalar da soğuyorken sevgiliniz için zamansız palto ve ceketler veya kombin kurtarıcısı kazaklara yatırım yapmak en risksiz seçenek olabilir. İster sezonun trend renk ve desenlerinden, ister düz klasik renklerden olsun unutmayın ki bir kadının her zaman o mükemmel paltoya ihtiyacı vardır.

Hediye seçimi için öneriye ihtiyacınız varsa aşağıdaki ürünleri incelemenizi tavsiye ediyoruz;

hhttps://www.mizalle.com/kurk-detayli-parka-kaban-tas

https://www.mizalle.com/desenli-kaban-saks-mavisi

https://www.mizalle.com/kircilli-kaban-kiremit

Konu kazak olunca ise bizim önerimiz her dolabın olmazsa olmazı, soğuk karlı kış günlerinde hem içimizi hem dışımızı ısıtan boğazlı kazaklar! Hem ihtiyacı karşılayayayım hem de trend olsun derseniz de şimdiki önerimiz tam size göre: Kolları sezonun bağcık trendini en etkili şekilde yakalayan boğazlı triko!

Aşağıdaki ürünleri inceleyerek, hediye seçeneği olarak değerlendirebilirsiniz;

https://www.mizalle.com/kollari-ip-bagcikli-triko-antrasit

https://www.mizalle.com/zikzak-desenli-balikci-yaka-triko-lacivert-haki

https://www.mizalle.com/balon-kol-kusakli-triko-mor

Trende Yönelik Hediye Fikirleri

Hazır bağcıklardan, trendden konu açılmışken gelelim en sevdiğimiz başlık olan trende yönelik alışverişe. Sezon trendlerini anlattığımız yazımızda da bahsettiğimiz gibi ne kadar karşı koymaya çalışsalar da kadınlar için “trend” kelimesi başlı başlına bir zayıf nokta diyebiliriz. E hal böyle olunca da sezon trendleriyle hediye alternatiflerini buluşturma konusu bir hayli keyifli oluyor.

Ekose gömleklerden deri çantalara, neon sweatshirtlerden zebra, yılan desenli ayakkabılara; sevgilinizin bayılacağı onlarca trend hediye seçeneğini Mizalle.com’da sizin için toparladık. İşte bunlardan bir kaçı:

https://www.mizalle.com/alt-etek-firfirli-elbise-siyah

https://www.mizalle.com/fermuarli-trenckot-vizon

https://www.mizalle.com/suet-orgulu-omuz-cantasi-fume

https://www.mizalle.com/parcali-cok-renkli-sweatshirt-lacivert

https://www.mizalle.com/western-deri-bot-siyah

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.