sadsad x
asdasd

MEVSİM GEÇİŞLERİNDE NASIL GİYİNMELİ?

31 Mart 2020
MEVSİM GEÇİŞLERİNDE NASIL GİYİNMELİ?

Yaz ve kış ’da hepimiz tamamız. Dolaplarınız, kıyafetlerimiz hazır ve nazır bizi bekliyor. Peki ya geçişlerde? Mevsim geçişlerinde ne giymeli, nasıl kombinlemeli, nelere dikkat etmeli, nasıl taktikler kullanmalıyız? Aniden ısınıp soğuyan, bir günü ötekini tutmayan dengesiz havalarla birlikte ne giyeceğim sorusunun en çok sorulduğu dönemdeyiz. Montlar kalın, kazaklar bunaltıcı, tişörtler ince, çizmeler de ağır geliyor değil mi? Adeta bir ikizler burcuymuşçasına kararsızlık almış başını gidiyor fakat merak etmeyin yalnız değilsiniz. Yalancı baharı yaşadığımız şu günlerde aniden yağan yağmura da birden açan güneşe de hazırlıklı olmak pek de meşakkatli değil aslında. Nasıl mı? Hadi buyurun birlikte göz atalım. Aslında her kadının dolabında olan parçalara ufak kombin dokunuşlarıyla mevsim geçişlerini çok kolay bir şekilde idare edebilirsiniz. Mesela: Trençkotlar. Dengesiz havaların iyice arttığı bu vakitlerde hem şık hem de güvende hissetmek isteyenler için oldukça efektif bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kot ve gömlek kombinlerinizin üzerine doğal tonlarda bir trençkot tercih ederek kombinize kolayca şıklık katabilirsiniz. Ya da işten çıkıp pek resmi olmayan bir yere gitmeden tercih edeceğiniz düz bir siyah trençkot ile kombininizi kolayca yumuşatmayı başarabilirsiniz. İlkbahar ve sonbahar trendlerinin vazgeçilmezi olan, her sezon farklı şekilde kendine güncellemeler katmayı başaran trençkotlar kuşkusuz sizin için en büyük kurtarıcılardan biri olacaktır.

Bir diğer tavsiyemiz de triko hırkalardan yana Aniden çıkan rüzgâr, ansızın bastıran yağmur, birden gülümseyen güneş gibi beklenmedik hava durumları için koruma kalkanı olarak hırkaları hemen atayabiliriz! Bütün bu hava olaylarından minimum durumda etkilenmek istiyorsanız mevsim geçişlerinde dolapta hırkalara, özellikle de hırka takımlara yer açmak gerek. Güneşli bir günün akşamüstünde deniz kenarında keyifli bir yemekteyken soğuktan etkilenip üşütmemek için uzun kollu tişört, kot kombinlerinizi triko hırkalarla tamamlamak en mantıklı seçenek olacaktır. Fakat hırka seçimini yaparken sizi soğuktan korurken aynı zamanda sıcaktan bunaltmayacak ve özellikle kaşındırmayacak bir hırka olmasına dikkat etmenizde fayda var. Şık bir hırkayla tamamlayacağınız görünümünüz hem her hava koşulunda rahat etmenizi hem de şık ve spor görünmenizi sağlayacak

Farkında olmasak da bu ve bunun gibi her mevsime uyum sağlayabilecek parçalarla dolu aslında dolabımız. Hem kışlık kıyafetler kadar yer kaplamayan, üzerimizde ağırlık yapmayan, hem de yazlıklar kadar ince olup değişken havalarda bizi hasta etme ihtimali olmayan bu joker parçalar sizi dengesiz havalarda ani soğuklardan koruyacağı gibi, sıcaklarda da kurtarıcınız olacak, aynı zamanda şıklığınızı zirvelere kadar taşımanıza da yardım edecektir.

           

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.