sadsad x
asdasd

Kolayca Uygulayacağınız Kendin Yap Fikirleri

24 Aralık 2019
Kolayca Uygulayacağınız Kendin Yap Fikirleri

Evet tüketmeyi hepimiz seviyoruz, hele ki konu en çok vakit geçirdiğimiz yer: evimiz olunca, ama bugünkü yazımızda tüketimden çok mevcut olanı nasıl değerlendiririz, en pratik şekilde en kullanışlı hale nasıl getiririz birlikte konuşalım istedik.

Evde kullandığınız eskimiş, kullanım ömrü dolmuş ya da tamamlayıcı parçaları kaybolmuş eşyalarınızı bambaşka bir amaçla kullanabilirsiniz. Birbirinden tamamen bağımsız iki mobilyanın parçalarını birleştirerek kendi kendinize projeler oluşturabilir tamamen özel kendin yap fikirleri ortaya çıkarabilirsiniz!

1. Vazo/ Saksı / Cam Boyama

Evde elinizde hali hazırda bulunan cam şişe, kavanoz, saksı veya vazoları yalnızca bir bant ve sprey boya yardımıyla bambaşka bir şey haline dönüştürebilirsiniz! Üstelik emin olun 2 dakikanızı bile almayacak. Haydi o zaman sprey boyalar sıkılsın!

2. Kırlent Cebi

Siz de koltuğun arasına kumandanızı kaçırıyor, elinizde odaya gidip unutuyor, asla nerede olduğunu bulamayanlardansanız bu fikir tam size göre! İhtiyacımız olan ne mi? Kumaş parçası, minder ve iğne - iplik.. Sonrası ta-daa! Kumaşı ister cep olarak, ister canınız istediği şekilde mindere dikip oldukça kullanışlı bir minder cebi haline çok pratik bir şekilde getirebilirsiniz.

Ev dekorasyonunuz çeşitlendirecek birbirinden şık kırlent ve yastık kılıfı ürünlerini aşağıdaki bağlantılara tıklayarak inceleyebilirsiniz;

https://www.mizalle.com/dekoratif-yastik-kilifi-deniz-esintisi

https://www.mizalle.com/yastik-kilifi-benekli

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.