sadsad x
asdasd

5 Adımda Sneaker Temizliği Nasıl Olmalı?

10 Ocak 2020
5 Adımda Sneaker Temizliği Nasıl Olmalı?

Evet hepimiz sneakerları çok seviyoruz ama iş en zor kısmı olan temizliğe gelince biliyorum ki hepimiz kilitleniyoruz. Siz de artık lostralara servet ödemekten yorulduysanız bu yazı tam size göre!

İlk aşama: Yumuşak Dokulu Bir Fırça

Sneaker temizliğinin ilk adımı yumuşak dokulu fırçalarla olmalı. Sert dokuya sahip fırçalar, özellikle beyaz ayakkabılar da istenmeyen izlere sebebiyet verebilir. Dayanıklı olmalarına rağmen, sneaker'larınıza hassas davranmakta fayda var.

Mikro Elyaf Bez

Fırçayla kurumuş çamur gibi ağır lekeleri yok ettikten sonra, temizliğe mikro elyaf bezle devam etmeniz tavsiyemizdir. Böylelikle hem sneaker'larınızın derisini korumuş, hem de hafif yumuşatmış olursunuz.

Sıkça Temizlik

Kirin sneaker'larınızın üzerinde fazla durmasına izin vermeyin! Ne kadar sık temizlerseniz, o kadar iyi. Çamaşır makinesi de bir opsiyon olarak değerlendirelebilir fakat bu işlemin ayakkabılarınıza ciddi derecede zarar verebilme ihtimalini de gözden geçirin!

Kuru Tutmaya Özen Gösterin

Sneaker'larınızı giydikten sonra anında kapalı bir alana kaldırmamaya özen gösterin. Zira uzun soluklu bir sneaker kullanımı için ayakkabının iç kısmının kuru olması ve nefes alması gerek.

Yeni Bağcıklar

Sneaker'ların yalnızca iç ve dış kısımlarının kirlendiğini zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. Bağacıklar da en çok kir tutan kısımlar arasında. Bu nedenle bağacıklarınızı sık aralıklarla değiştirmeniz ayakkabılarınıza yeni bir görünüm katarken, bakım rutininizi eksiksiz tamamlamanıza sebep olacaktır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.