sadsad x
asdasd

2020 Yılı Trend Elbise Modelleri

14 Ocak 2020
2020 Yılı Trend Elbise Modelleri

Kışın her ne kadar hepimizin eli ‘daha konforlu’ olarak düşündüğümüz pantolonlara gitse de tek parça elbisenin rahatlık ve şıklık hissi kabule edelim ki hiçbir şeyde yok. İster düz renk simsiyah, ister rengarenk ister desenli bir elbise, ister triko ister şifon... Asil, sad eve yormayan tarzıyla hepimizin aslında çok sevdiği elbiseler günü kurtarmaya geldi!

Çiçek Desenli Elbiseler

Çiçek bahçesinden bir buket gibi hissettiren floral desenli tasarımlar her yıl olduğu gibi bu sezon da revaçta. Kış aylarında çiçek desenli kıyafetler ile havanın sertliğini kıran kombinler yapabilirsiniz. Altına giyeceğiniz kovboy botuyla ve belinize takacağınız yine kovboy tarzı bir kemer ile eminiz ki tüm gözler üzerinizde olacak.

Triko Elbiseler

Asil ve sade tavırlı tek renk triko elbiseler, her sezon olduğu gibi bu sezon da birçok formda karşımıza çıkıyor. Tek renk triko elbisenizin üzerine aynı renk tercih edeceğiniz bir paltoyla sezon trendi monokrom görünümü yakalayabileceğiniz gibi, ekose veya neon gibi trend paltolarla da tüm gözleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Düz Renk Elbiseler

Dediğimiz gibi kışın giyinmeye üşendiğimiz ya da hava koşullarından dolayı daha çok pantolon gibi fonksiyonel parçaların peşinde koştuğumuz için stilimizin rafların arkasına kalkan elbiselerden en çok tercih ettiklerimiz tabi ki düz renk elbiseler. Dolabımızın en kilit parçalarından olan düz renk uzun elbiseleri eteğin eltından göz kırpacak uzun çizmeler, güzel bir güneş gözlüğü ve aksesuarlarınızla kolayca canlandırabilirsiniz.

Sezonun en şık elbise modellerine ulaşmak için lütfen tıklayın

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.