sadsad x
asdasd

2020 Kadın Çanta Modası

24 Aralık 2019
2020 Kadın Çanta Modası

Klasik sade modellerden yepyeni şekil, desen ve işlemelere, 2019-20 Sonbahar/Kış Sezonunda öne çıkan 3 Çanta Trendini sizin için inceledik. Mikro çantalar, füturistik formlar bir yanda bekleye dursun, giyilebilir ve kullanışlı olanın izini süren bir yazı sizler için derledik.

Bel Çantaları

Son birkaç sezondur yükselişini ilan eden bel çantaları bu sezon, sportif olduğu kadar aynı zamanda elegan bir duruş da sergiliyor. Tüvit ve kadifenin hakimiyeti altına giren bel çantaları bu sezon kışa oldukça hızlı bir giriş yaptı. Oldukça Pratik, bir o kadar da şık bu sezon trendi için şimdiden uyarmamızda da fayda var; maalesef cüzdan telefon ve bir- iki makyaj malzemesi dışında pek bir şey sığdıramayacaksınız çantanıza. Ancak tasarımları öyle güzel ve özel ki işin bu kısmını o kadar umursamayacağınızı şimdiden hisseder gibiyiz.

En şık kadın bel çantası modellerine ulaşmak için lütfen tıklayın

Kova Çantalar

Geçtiğimiz sezondan bize göz kırpan kova, torba ya da ‘bucket’ çanta olarak bilinen ağzı büzgülü modeller de yeni sezonla birlikte güncellendiler. Klasik deri tasarımlar ve grafik formların yine ön planda olmasıyla yazın kullandığımız hasır kova çantaların yanına kardeş geliyor diyebiliriz.

İşte sizin için seçtiğimiz kova çanta modelleri;

https://www.mizalle.com/agac-sapli-orgu-el-cantasi-beyaz

https://www.mizalle.com/kumas-garnili-omuz-cantasi-lacivert

Omuz Çantaları

Yalnız bu sezonun değil her sezonun klasik trendi, zamansız, çabasız ve kullanışlı omuz çantaları için ne söylesek az doğrusu. Hiçbir zaman eski sayılmayacak tarzı, eforsuz tavrı ve fonksiyonel formuyla kullanım kolaylığı konusunda da adeta hepimize ders veren  Omuz Çantaları bu sezon da gardıroplarda en ön sıradan yerini kaptı. Spor, şık, resmi, rahat ve akınıza gelebilecek her türlü kombine bir bukalemun edasıyla uyum sağladığının sanıyoruz ki hepimiz farkındayız. Üstelik dokunduğu her kombine ekstra şıklık, dikkat çekicilik ve asalet katması da cabası.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.