sadsad x
asdasd

2020 Bot ve Çizme Trendleri

05 Şubat 2020
2020 Bot ve Çizme Trendleri

Bu sezonun trendlerinden kuşkusuz ön plana çıkan iddialı botlar oldu. İnek desenli, yılan derisi desenli botlar çok ön planda. Çizmede ise beyaz parlak dizüstü çizmeler ile oldukça iddialı ve feminen bir görünüm elde etmek mümkün. Bu tarz parçaları kombinleyebilmek için oldukça sade ve ölçülü olmak gerekiyor. Bot ve çizmelerinizi kombinlemek ve doğru bir şekilde kullanmak istiyorsanız gelin önerilerimize göz atın!

Kombinlerinizi oluştururken bitirici ve son noktayı koyduğumuz parçalarımız aslında bot ve çizmelerimizdir. Her kadın bot ve çizme koleksiyonu oluşturur bir şekilde. 2020' de şık ve tarz olmak çok kolay. Sizi bekleyen modellerimiz ile daha tarz görünmek mümkün. Bot ve çizme modellerimiz için blog yazımızı okumadan geçmeyin.

Değişiklik Arayanlar

Her sene aynı botlardan sıkılan ve tarzını tanımlarken spor-şık kelimelerini kullananlar için bu seneye özel bir trend; hayvan desenli bilekte, kısa-kalın topuk botlar. Artık hemen hemen her mağazada rastlamak mümkün desek yeridir. Bu botları siyah ya da kahve kadife bir pantolon ve krem rengi kazak veya gömlek ile kombinlemek aşırı risksiz.

Biraz daha feminen ve de havalı bir görünüm için Paris Fashion Week sokak görünümlerinden alışkın olduğumuz tarz krem rengi bir sweatshirt altına siyah ya da kahverengi bir uzun etek ile kombinlemeyi de deneyebilirsiniz.

                    

Göz Önünde Olmayı Sevenler

Bu senenin en göz alıcı trendi “flashy” olarak adlandırdığımız bembeyaz parlak görünümlü deri dizüstü çizmeler! Biliyorsunuz ki dizüstü trendi iki senedir var evet ama bu sene daha iddialı bir de beyaz çizme furyası çıktı ki aslında joker parça bile olabiliyor çoğu zaman. Eğer parlak renkler giyinmeyi seviyorsanız üzerine giyeceğiniz mavi, turuncu, kırmızı ya da yeşil gibi renklerin altına nötrleyebilecek bir parça olarak parlak beyazı giyebilirsiniz. Renkli parçalarla oldukça tamamlayıcı ve şık bir görünüm sunuyor.

                    

Klasikleri Yaşatmak İsteyenler

Klasikleşmiş kış parçalarından biri olan yılan desenli çizmeler yine bu sezon da karşımıza çıkıyor. Artık her formda her rengini görmeye alıştığımız desenin bu sene daha popüler olanları siyah-beyaz desenli olanlar. Oldukça hareketli, göz alıcı bir desen olduğundan ötürü bu parçalar, renk konusunda kısıtlayıcı olduğu için kombin de sınırlı oluyor haliyle. Bizim tavsiyemiz yılan derisi desenli çizmelerinizi siyah, beyaz ve gri parçalar ile risksiz ve şık, göz yormayan bir şekilde rahatça kombinlemenizden yana olacaktır.

                    

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.