sadsad x
asdasd

2020 Yılının Favori Pantolon Modelleri

13 Ocak 2020
2020 Yılının Favori Pantolon Modelleri

Hepimizin dolabı sayısını bilmediğimiz kadar kıyafetle dolu olsa da her sabah elimizin gittiği mutlak bir şey var ki o da kuşkusuz pantolonlar! Durum böyleyken de hepimiz haliyle en trend, en cool olanını giyelim istiyoruz. Bunun için 2019-20 Sonbahar/Kış Pantolon trendlerinden en göze çarpan üçünü ele aldık.

Ekose Pantolonlar

Etekler, şallar, kabanlar, gömlekler derken bu sezon ekoseyi en çok pantolonlarda görüyoruz. İş ya da özel davetlerinizde ise; uzun deri ceketlerle ve topuklu ayakkabınızla kombinleyebileceğiniz ekose pantolonları daha rahat bir görünüm için kazak-tişört ve sneakerlarınızla tercih edebilirsiniz.

Sezonun en şık ekose pantolon modellerine ulaşmak için lütfen tıklayın

Bol Paça Pantolonlar

Amacınız ister bohem bir hava yakalamak, ister şık ve resmi bir görünüm, ister de spor şıklığı sağlamak olsun; bol patolonlar dolabımızın adeta joker rolünde karşımıza çıkıyor. Fitilli bol bir pantolonla tercih edeceğiniz oversized bir kazak bohem bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacakken, ofise veya iş yemeğine giderken kumaş bol pantolonunuzun üzerine tercih edeceğiniz ipek bluz sizi aniden şıklığa kavuşturacaktır.

Sezonun en şık bol paça pantolon modellerine ulaşmak için lütfen tıklayın

Beyaz Pantolonlar

Kışın beyaz pantolon dediğinizi duyar gibiyiz ama sizce de dünya modasına kulak verip tabularınızı yıkmanın vakti gelmedi mi? Kombin açısından çok büyük bir rahatlık sağlayan beyaz pantolonları farklı tarzlarda üstler ile kullanabileceğiniz gibi bembeyaz monokram bir görünümle moda haftasından fırlamış gibi olabilirsiniz.

Sezonun en şık beyaz pantolon modellerine ulaşmak için lütfen tıklayın

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.