sadsad x
asdasd

2020 Kış Modasında Neler Var?

15 Ocak 2020
2020 Kış Modasında Neler Var?

Bazılarımız için zor bazılarımız için de çok kolay ve keyifli olsa da artık 2019’la ve sıcak havalarla vedalaşmış bulunmaktayız. Sonbaharın turuncu renk paleti ve ağaçlardan dökülen yapraklar yapraklar kalktığına ve artık soğuklar başladığına göre kış modasını hızlıca yakalamanın vakti çoktan geldi diye düşünüyoruz.

Peki dünyaca ünlü defilelerde baş gösteren, podyumların en öne çıkan bu sezonun moda trendleri neler?

Kovboy Esintileri

Kovboy esintileri bu kış da moda sahnesinde en gözdelerden. boy çizmeleri bu senenin en trend parçalarından biri. Dümdüz sade bir kıyafete bir anda bambaşka bir hava katacak kovboy tarsi bir parça bu senenin olmazsa olmazlarından. ‘Asla giyecek bir şey bulamıyorum’ günlerinden birinde düz siyah bir kombinle kovboy çizmenizi giymek bütün kombini değiştirecektir.

Takım Kombinleri

Yalnızca bu sezon değil, her sezondan alışkın olduğumuz takımlar bu sene adeta altın çağını yaşıyor! Takım denince ilk akla gelen pantolon ceket olsa da etek ceket, süveter ve hırka gibi birbirini tamamlayan tüm parçalar oldukça moda. Blazer ceketleri Jean pantolonlarla tamamlayıp spor şık ve rahat bir kombin oluşturabilirsiniz.

Katmanlı Giyinme Akımı

2018-2019 Sonbahar/Kış sezonundan bize göz kırpan katman katman giyinme, bu sezon moda sahnesinde yerini garantiledi diyebiliriz. Sokak stilinde bolca gördüğümüz Layering Akımı olarak geçen moda trendi hem şık görünmenize yarayacak hem de sizi sıcacık tutacak.

Peluşlar

Hem oldukça sıcak tutan, hem de peluş tüy yapılarından dolayı insana kendini daha mutlu hissettiren yapay kürkler bu sezon özellikle kahverengi ve siyahla adeta bütünleşmiş halde dolaplarda yerimizi alıyor. Şükür ki gerçek kürkten her geçen gün daha da uzaklaştığımız bu dünyada peluş kürkler dublör olarak hayatımıza renk katıyor.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.